joi, 29 octombrie 2009

Fonduri structurale PNDR - atentie la documentatie!


E bine sa retineti urmatoarele aspecte legate de aceste fonduri structurale:
Dacanu sunteti o persoana juridica proaspat infiintata sau daca nu statutul Dvs. nu se regaseste in categoriile pentru care se reaizeaza raportari financiare (PFA, SRL, SA, SNC etc.), atunci proiectul Dvs. de fonduri structurale va fii insotit de urmatoarele:
- Ultimul bilanţ din anul de dinaintea depunerii, impreuna cu contul de profit şi pierdere. Acest cont va expune un rezultat net pozitiv, avizat de Administratia Financiara.
- in locul documentuelor mentionate anterior se poate emite o declaratie pe proprie raspundere, in care se precizeaza ca solicitantul de fonduri structurale nu a avut nici oactivitate pana la depunerea proiectului

Documente obligatorii pentru dosarul de fonduri structurale prin PNDR mai sunt:
- Certificate care vor dovedi ca solicitantul de ffonduri structurale nu are datorii fiscale şi sociale precum şi Cazierul fiscal

- Declaraţie pe proprie răspundere, prin care solicitantul de fonduri structurale atesta faptul ca are sau nu obligaţii către bănci sau alte instituţii financiare, iar în cazul existenţei unor astfel de obligaţii va ataşa:Graficul de rambursare a datoriilor, Documentul emis de societatea creditoare pentru certificarea respectarii graficului de rambursare, Graficul de reeşalonare a datoriilor către bugetul consolidat (dacă este cazul).

Cetăţenii străini pot cere finanţare nerambursabilă prin fonduri structurale, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Un comentariu:

Anonim spunea...

constraint wang reaping unskilled stimulating generalize displayed commensurate qualigens singaporethe after
lolikneri havaqatsu