joi, 11 februarie 2010

Fonduri structurale pentru zonele pescaresti


Ieri, in cadrul Programului Operational pentru Pescuit a fost lansata axa 4 "Dezvoltarea durabila a zonelor pescaresti", axa ce pune la dispozitie 100 de milioane euro sub forma de fonduri structurale.

Fondurile europene pentru pescuit au ca scop dezvoltarea durabila a zonelor pescaresti. ele vor realiza acest target prin implementarea unor strategii la nivel local.



Beneficiarii acestor fonduri structurale vor fii: administratiile publice locale si judetene, serviciile publice, societatile comerciale, organizatiile de intreprinzatori, societatile de furnizare a serviciilor comunale, ONG-uri, persoane fizice.

Aceste fonduri structurale disponibile in cadrul axei 4 "Dezvoltarea durabila a zonelor pescaresti" au ca scop incurajarea comunitatilor din zonele cu activitate pescareasca spre dezvoltarea unor noi activitati economice si spre imbunatatirea sustenabila a calitatii vietii.

ProgramulOperational pentru Pescuit face parte din Fondul European pentru Pescuit (FEP) si, in Romania, in perioada 2007-2013 are un buget 307 milioiane euro sub forma de fonduri structurale.

Niciun comentariu: